Afbeelding
Ars Peintura

Ars Peintura opent weer de deuren

25 augustus 2021 om 09:30 Kunst

HOUTEN Na een gedwongen coronasluiting van bijna een jaar, gaat Ars Peintura, Vereniging voor Amateur Beeldend Kunstenaars, 6 september a.s. weer van start.

De vereniging, die dit jaar 40 jaar bestaat, biedt haar leden de gelegenheid om vier keer per week hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

De vier vaste, deskundige docenten hebben voor het komende seizoen weer heel veelzijdige en inspirerende programma’s gemaakt. Zowel bij de bijeenkomsten voor tekenen en schilderen als bij de 3D groep (ruimtelijk werken) wordt elke maand een andere techniek, mede aan de hand van bestaande kunstwerken, besproken waarna iedereen, beginners en gevorderden, op z’n eigen niveau aan de slag kan. 

Het seizoen loopt van september tot mei. Naast de lessen gedurende deze periode wordt er ook gezamenlijk museumbezoek georganiseerd en in de zomermaanden is samen buiten tekenen/schilderen mogelijk.

De resultaten van de bijeenkomsten zijn te bekijken op de jaarlijkse expositie in het MKC, onderdeel van de Kunstfietsroute die ook dit jaar weer plaats zal vinden, in het weekend van 18 en 19 september.

Voor meer info: www.ars-peintura.nl en bij de Ars Peintura kraam op de Activiteitenmarkt op het Rond, 3 september a.s.

advertentie
advertentie