IJspret in Houten vorig jaar
IJspret in Houten vorig jaar Rond on Ice

Rond on Ice opbouw gaat deze week van start op Het Rond in Houten

4 december 2023 om 09:14 Evenementen

HOUTEN De opbouw van Rond on Ice start deze week. Ondanks de uitdagingen en spanningen is het toch weer gelukt. Ook dit jaar kan Rond on Ice weer rekenen op fantastische vrijwilligers en sponsoren om dit mooie evenement te laten plaatsvinden. Van woensdag 13 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 kan er weer volop worden genoten van de ijsbaan op Het Rond in Houten, ‘Rond on Ice’. 26 dagen lang is er weer schaatspret op de schaatsbaan. Kom vrij schaatsen, neem deel aan de activiteiten georganiseerd op Rond on Ice of kom gezellig wat warms drinken in de “Huiskamer van Houten”.

De eerste anderhalve week staan bij Rond on Ice in het teken van schoolschaatsen. Ruim 2000 kinderen van Houtense basisscholen kunnen wederom volop genieten op het ijs met schoolschaatsen, mogelijk gemaakt door Shell Houten en de hulp van talloze vrijwilligers.

CURLING COMPETITIE

Donderdag 14 december vindt ook de aftrap van de Curling Competitie plaats. 45 teams strijden dit jaar op 8 curlingavonden voor de felbegeerde titel ‘Curlingkampioen Rond on Ice 2023/2024’. De finale hiervan wordt gespeeld op zaterdag 6 januari 2024.

ACTIVITEITEN

Op de vrijdagavonden zal er weer disco en blacklight schaatsen zijn. Trek iets fluorescerends of wits aan en kom schaatsen bij Rond on Ice. Gezellige top 40 muziek en flitsende discolichten maken deze avonden extra leuk! Op vrijdag 15 december komt de grootste Lichtjesparade van Nederland naar Het Rond! Maar liefst 63 prachtige verlichtte karakters lopen in een spectaculaire parade door het winkelcentrum en brengen je meteen in de Kerst sfeer. De parade start om 18:30 uur vanaf het midden plein en gaat door tot 20:30 uur!

HUISKAMER VAN HOUTEN

Naast de ijsbaan, zal het paviljoen dit jaar weer omgedoopt worden tot de Huiskamer van Houten. Een krantje lezen, potje ouderwets sjoelen, glühwein, warme chocomel en erwtensoep of broodje worst, de Huiskamer heeft het te bieden. Voor diverse familiefeesten, ouderenlunches en nieuwjaarsborrels is de Huiskamer inmiddels gedeeltelijk gereserveerd. Hebben jullie iets te vieren? Informeer naar de mogelijkheden in de Huiskamer via info@rondonice.nl

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Rond on Ice vóór en dóór Houten, maar alleen kan Stichting Rond on Ice het niet. Rond on Ice is een vrijwilligersorganisatie, waar tijdens de maand dat hij open is alles bij elkaar drieduizend uur aan diensten gedraaid worden. Kassa, horeca, schaatsuitgifte, ijsmeesters en nog meer. Daarom is de organisatie nog steeds op zoek naar gezellige en enthousiaste vrijwilligers. Mensen met verschillende interesses en kwaliteiten, die er een onvergetelijke en succesvolle winter van willen maken.

Vrijwilliger worden? Mail naar info@rondonice.nl of gaan naar de website www.rondonice.nl en schrijf je in!

MEER INFORMATIE 

Houd de website van Rond on Ice en de facebookpagina Rond on Ice in de gaten voor meer informatie, openingstijden en het programma. Website: www.rondonice.nl

De curlingcompetitie gaat weer van start
Gezellig een hapje of drankje in de Huiskamer van Houten
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie