Afbeelding
Maarten Eykman

Bijzondere ontmoetingen tijdens eerste editie Struinen in de Tuinen Houten

5 september 2021 om 18:03 Evenementen

HOUTEN Zondag vond in Houten de eerste editie van Struinen in de Tuinen plaats. In heel Houten waren maar liefst 39 tuinen gevuld met lokale artiesten die 118 optredens gaven. Uit de enthousiaste reacties van bezoekers en deelnemers kunnen we concluderen dat de eerste editie een groot succes was.

Van ‘t Goy tot Schalkwijk, van het Oude Dorp tot Houten Castellum: heel Houten stond in het teken van Struinen in de Tuinen. Van ontroerende theatervoorstellingen tot swingende jazzbands, het publiek trof van alles wat. Programmamaker Ivo Hora van Aan de Slinger: ,,Het is geweldig om te zien hoe iedereen, jong en oud, op de been was en elkaar gastvrij ontving in een prachtig pallet aan tuinen. In die tuinen speelden de verschillende artiesten de sterren van de hemel. Op een prachtige, stralende zomerdag voelde Houten als één grote artistieke familie.”

Elke act trad gedurende de dag drie keer 30 minuten op. Doordat de deelnemende tuinen in routes waren onderverdeeld, was het mogelijk om van het ene optreden naar het andere te lopen of te fietsen. Dit heeft gezorgd niet alleen voor een mooie en gevarieerde artistieke dag maar ook voor bijzondere ontmoetingen met niemand minder dan... je eigen buren. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie