Afbeelding
Pixabay

Corona-snelteststraat bij Van der Valk Houten

18 november 2020 om 09:19 Corona Corona in de Kromme Rijnstreek

HOUTEN Houten heeft sinds vandaag (woensdag 18 november) een nieuwe corona-snelteststraat. Op het terrein van hotel Van der Valk aan de Hoofdveste 25 heeft UitslagDirect.nl een snelteststraat ingericht, waar onder supervisie van een arts geneeskundestudenten testen afnemen. De teststraat is een commercieel bedrijf en dus niet van de GGD. Een test laten uitvoeren kost €69,-.

Medewerkers van bedrijven die corona-gerelateerde klachten hebben, kunnen bij UitslagDirect.nl dezelfde dag nog terecht voor een sneltest. Indien deze test een negatieve uitslag heeft, dan kan de medewerker gelijk weer veilig aan het werk. De gebruikte sneltests bij UitslagDirect.nl worden veilig geacht en zijn goedgekeurd door de GGD en RIVM.

Ook consumenten die willen weten of hun verkoudheidsklachten veroorzaakt worden door het coronavirus en welke voorzorgsmaatregelen zij moeten nemen, kunnen bij UitslagDirect.nl terecht. Zowel bij een negatieve, als een positieve testuitslag adviseert UitslagDirect.nl over de te nemen maatregelen.

De lange wachttijden voor een testafspraak bij de reguliere GGD en de lange wachttijd voor de uitslag waren voor zorgondernemers Rinie Bos en Paul Peters de aanzet voor het realiseren van een publieksvriendelijke testfaciliteit. ,,Wij willen absolute zekerheid over de medische betrouwbaarheid en deskundigheid in onze corona teststraat. Daarom zijn wij ook enorm tevreden met de samenwerking die wij met onze arts zijn aangegaan”, aldus Rinie Bos. ,,Dokter Anouk van Dorst is op de testlocatie aanwezig. Zij draagt zorg voor het juist uitvoeren en de verwerking van de testen. Ook heeft zij de keuze gemaakt voor de gebruikte testen, die allen 100% goedgekeurd en veilig zijn”.

Meer informatie is te vinden op www.uitslagdirect.nl. Hier kan ook online een afspraak worden gemaakt. Voor vragen kan men tevens terecht op telefoonnummer 085-3035553 (lokaal tarief).

advertentie
advertentie