Gasten van Cinelounge krijgen meer ruimte in de bioscoop
Gasten van Cinelounge krijgen meer ruimte in de bioscoop Cinelounge

Cinelounge gaat ook op 1 juni weer open

25 mei 2020 om 07:26 Corona

HOUTEN Maandag 1 juni heropent Cinelounge Houten haar deuren. Na een tijdelijke sluiting mag de servicebioscoop dankzij de versoepelde corona richtlijnen weer gasten ontvangen. Om de 1,5 meter afstand te garanderen, zijn er een aantal maatregelen getroffen voor zowel gasten als medewerkers.

Per zaal zal een maximum van 30 personen aangehouden worden. Je kunt, zoals gebruikelijk, zowel online als aan de kassa je kaartje(s) reserveren en betalen. ,,Bij het online reserveren zie je de zaalplattegrond en daar kun je een beperkt aantal stoelen kiezen met voldoende afstand tussen elkaar”, licht Joop Hamers toe. Joop is Senior Marketing Manager bij Cinelounge Houten en hoopt dat gasten met een gerust gevoel weer de bioscoop gaan bezoeken. ,,De maatregelen die we hebben genomen, geven voldoende afstand tot andere bezoekers en personeelsleden, zodat je kunt genieten van je favoriete film.”

ONLINE RESERVEREN Leden uit één gezin, kunnen bij elkaar zitten. Tussen de gezelschappen blijven twee stoelen vrij op dezelfde rij. Ben je niet in de gelegenheid om online te reserveren, kun je kiezen om dit alsnog via de kassa te doen. De medewerker achter de balie zit afgeschermd achter plexiglas en je kunt pinnen en contant betalen, maar pin heeft de voorkeur.

ROUTING Eenmaal een kaartje gekocht, kun je direct plaatsnemen op je eigen stoel. Joop: ,,In je bevestigingsmail staat het zaalnummer en de stoelnummers. We hebben alle rijen en stoelen in de zaal duidelijk genummerd. Zo kun je eenvoudig je stoel vinden.” Een medewerker van Cinelounge verwelkomt de gasten op afstand op het moment dat ze zitten en checkt of de stoelen kloppen in plaats van de gebruikelijke ticketcontrole vooraf. Vanwege de routing en het filmprogramma kruisen groepen bezoekers elkaar niet.

ETEN EN DRINKEN Cinelounge staat bekend om haar service. Ook dat kan gelukkig doorgang vinden. Bij het online reserveren, kun je al aangeven wat je wil eten en drinken en dat direct afrekenen. Je hapjes en drankjes worden met de inachtneming van 1,5 meter afstand bij je neergezet.

FILMPROGRAMMA Inmiddels staat het actuele filmprogramma online op cinelounge.nl. Reserveren kan rechtstreeks online, telefonisch of via WhatsApp.

advertentie
advertentie