Gezellige drukte op Activiteitenmarkt
Gezellige drukte op Activiteitenmarkt Annette Stolk - de Vries

Gezellige drukte op 24e editie van Activiteitenmarkt in Houten

2 september 2023 om 20:56 Activiteiten

HOUTEN De 24e editie van de Activiteitenmarkt was weer een uitstekende weergave van wat Houten te beiden heeft als het gaat om (sport) verenigingen, (maatschappelijke) organisaties en vrijwilligerswerk. Traditiegetrouw vindt met deze Activiteitenmarkt op het Rond de officieuze aftrap plaats van het culturele, het sportieve, het maatschappelijke en politieke seizoen. Met meer dan 120 deelnemende organisaties was ook dit jaar het aanbod zeer divers. Bij de sportverenigingen kon actief worden meegedaan, politieke partijen waren geïnteresseerd in de mening van het publiek. Daarnaast was er aandacht voor sociale vraagstukken, geloof en vormen van lichamelijke en geestelijke bewustwording.


Heerlijke wafels - Annette Stolk - de Vries

Op het grote podium vond ieder half uur onder grote publieke belangstelling een optreden plaats. Diverse dans- en muziekgroepen lieten zich van hun beste kant zien. De optredens varieerden van breakdance tot aan het recreantenorkest van muziekvereniging Caecilia uit Schalkwijk. 

Wie tijdens het lopen langs alle stands zin in wat lekkers kreeg kon terecht bij de kraam waar heerlijke zelfgebakken wafels werden verkocht. De publieke belangstelling voor de Activiteitenmarkt was ook dit jaar weer bijzonder goed. Zeker toen in de middag de zon lekker doorbrak.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Gastvrijheid
Politieke partijen op zoek naar mening van het publiek
Afbeelding
Ontmoeting met de mascotte van HC Houten
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie