Dit beeld zullen we niet meer zien: Truckersdag 2019
Dit beeld zullen we niet meer zien: Truckersdag 2019 Archief BDUMedia/Rina Knopper

Rotaryclub Houten organiseert weer een Truckersdag, maar anders dan voorheen

25 mei 2023 om 12:48 Activiteiten

HOUTEN Rotary Truckersdag Houten 2023 gaat door, maar anders! Op zaterdag 1 juli gaat Rotary Truckersdag nieuwe stijl van start.
Tussen 10:00 en 14:00 uur wordt een fantastische dag voor ongeveer 50 mensen met een beperking georganiseerd. Tijdens deze dag krijgen de gasten de mogelijkheid om een rondje (Rondweg) te rijden met een vrachtwagen, maar ook in exclusieve luxe sportauto’s. Tevens zijn er optredens van Stardance en Dave de Graaf, er zullen kraampjes staan met suikerspin, popcorn en een photobooth voor de deelnemers. Deze dag vindt plaats in en rondom het gebouw van EXPO Houten.

ANDERE OPZET

Waarom deze keer anders? Rotaryclub Houten gaat met haar tijd mee en vond het niet langer verantwoord in het kader van duurzaamheid om met zoveel trucks een lang parcours te rijden door Houten en omstreken. Toch laten ze het oorspronkelijke idee niet helemaal los, er zijn voldoende trucks en luxe sportauto’s om in een kleine trip alsnog de sensatie te beleven.

Voor deze dag zoekt men nog hulp. Wil je helpen als vrijwilliger of begeleider van één van de gasten? Laat het weten via een mailtje naar truckersdaghouten@gmail.com

advertentie
advertentie