Maak kans op gratis Fladderen.
Maak kans op gratis Fladderen. SFH

Kom naar het Fladderfestival op het manifestatieterrein aan de Keercamp in Houten

14 mei 2023 om 15:35 Activiteiten

HOUTEN Zondag 21 mei houdt Stichting Fladderen Houten een extra Fladderdag op het manifestatieterrein aan de Keercamp. Van 11.00 tot 16.00 uur kun je meedoen aan de leukste fladderactiviteiten, zoals schminken en er is een levensgrote Stef Stuntpiloot. Ook zijn er springkussens en er is een hellingbaan: voor elke leeftijd is er iets leuks te doen. De entree is gratis.

Tijdens deze dag kun je voor €2,50 een stempelkaart kopen. Bij elke activiteit kun je deze stempelkaart laten afstempelen. Lever je aan het einde van de dag een volle stempelkaart in, dan maak je kans op gratis Fladderen. Onder alle volle stempelkaarten worden er namelijk vijf keer gratis fladderen verloot. Daarnaast krijg je met je stempelkaart een beker limonade en iets lekkers. Je kunt dan kiezen uit een broodje worst, een pannenkoek of popcorn.

Limonade, koffie, thee en lekkers zijn ook los te verkrijgen. Er is tijdens de dag ruimte om op het manifestatieterrein een kleedje neer te leggen of even uit te rusten bij een van de tafels.

Wil je meer weten? Kijk dan op fladderen.nl.

advertentie
advertentie