Afbeelding
Sportpunt Houten

Koffieplus voor senioren: Fit in het Park in juni

28 mei 2021 om 13:00 Activiteiten

HOUTEN Op donderdag 10 juni vindt de maandelijkse Koffieplus bijeenkomst weer plaats. Sportpunt Houten: ,,We hopen op prachtig weer, want we gaan naar buiten om te sporten! Babette Galjart van Beeweet Personal Training verzorgt een sportieve ‘Fit in het Park’-les. Deze sportieve Koffieplus is uitermate geschikt voor senioren (50+) die interesse hebben in een stevige outdoor workout, waarin zowel gewerkt wordt aan conditie en kracht.” 

Docent Babette Galjart is inmiddels een bekend gezicht voor de deelnemers van de Koffieplus. Waar zij eerder al diverse keren kennismakingslessen Zumba heeft gegeven krijgt zij donderdag de 10e de mogelijkheid om haar les Fit in het Park onder de aandacht te brengen bij de Houtense senioren. Een pittige outdoor workout met uitdagende bootcamp oefeningen in Houten. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Plezier staat centraal tijdens de lessen van Babette. Ze wisselt in haar lessen kracht- en conditietraining met elkaar af. ,,Samen met u zorgt zij ervoor dat u zich fitter en energieker voelt. Last van een blessure? Zij past het programma op maat voor u aan! Op deze leuke manier ontmoet u ook nog nieuwe mensen! Doet u mee? Meld u zich dan aan bij Robin Bergmans van Sportpunt Houten door te bellen of te mailen”, aldus de oproep van Sportpunt Houten.

VOOR WIE? De Koffieplus voor Senioren is voor iedereen in de leeftijd 50+. ,,We starten om 10.30 bij het parkje tegenover Wijkcentrum de Meerkoet, vlakbij het winkelcentrum. Wegens de covid-maatregelen hebben we helaas nog geen koffie en thee, maar wel een prachtige workout! Zorg dat u een flesje water en eventueel een handdoekje bij u heeft.”

AANMELDEN Heeft u interesse om mee te doen aan deze activiteit? Aanmelden voor deze activiteit kan door een mail te sturen naar robin@sportpunthouten.nl of door te bellen naar 06-81458995. Wie verdere vragen heeft over de activiteit of over de Koffieplus in het algemeen, kan deze altijd stellen aan Robin.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie