Gratis voorstelling
Gratis voorstelling Fairtrade

Gratis theatervoorstelling: ‘Wow de zee is van plastic’

28 september 2020 om 15:53 Activiteiten

HOUTEN Op zaterdag 31 oktober vindt de gratis theatervoorstelling voor basisschoolkinderen ‘Wow de zee is van plastic’ plaats. De voorstelling is één van de activiteiten tijdens de Fairtrade-week van 31 oktober t/m 7 november wordt georganiseerd door de Wereldwinkel en de Fairtrade werkgroep Houten met ondersteuning van de Jongerenraad

De voorstelling van theatergroep Droog Water is bestemd voor kinderen van 6 tot 12 jaar en gaat over de plastic soep, die onze oceanen en haar bewoners bedreigt. Vorig jaar was de voorstelling te zien tijdens het Fair&Duurzaam Festival Houten. Vanwege het grote succes wordt de voorstelling nogmaals én volledig coronaproof georganiseerd. Dit betekent maximaal 50 kinderen en 20 begeleiders per voorstelling. De kinderen krijgen na afloop een boeiend boekje over plastic soep.
De voorstelling vindt plaats in Cultuurcentrum Schoneveld (Zonnehout 36) om 13.00 en 14.15 uur. Aanmelding vooraf is noodzakelijk via www.wereldwinkelhouten.nl.

FAIRTRADE-WEEK Tijdens de Fairtrade-week vragen de Wereldwinkel en Fairtrade werkgroep aandacht voor eerlijke en duurzame producten. Fairtrade betekent letterlijk, eerlijke handel. Het betekent dat boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en daardoor een bestaan kunnen opbouwen. In de Fairtrade-week ligt de focus op Fair Fashion , oftewel eerlijke en duurzame kleding, en waar je deze in Houten kunt kopen.

advertentie
advertentie