Zomeractiviteiten voor de Jeugd op de website Uit in Houten

13 juli 2020 om 12:25 Activiteiten

HOUTEN Houten heeft sinds 2016 de online culturele uitagenda www.UitinHouten.nl Bij u vast bekend, maar zo niet: neem vooral even een kijkje op de site! Met Uit in Houten informeren en enthousiasmeren we inwoners van Houten over alle culturele activiteiten in de stad. Van festival tot cursus en van voorstelling tot expositie. Cultuurmakers kunnen hun aanbod op de website plaatsen. In opdracht van gemeente Houten zorgt Aan de Slinger voor het beheer van de site. En natuurlijk is er een eigen Facebook-pagina!


De zomer komt er aan, en door het coronavirus zullen waarschijnlijk meer gezinnen thuis blijven en niet op vakantie gaan. Met de versoepelde maatregelen, kunnen er - zeker voor de jeugd - weer activiteiten worden opgestart. Daarom verzamelt men het activiteitenaanbod voor de jeugd en plaatst dat op UitinHouten.nl. Op de speciale pagina: Zomervakantie Jeugd!

Misschien wilt u met een activiteit ook bijdragen aan een leuke zomer voor de kinderen en jongeren in Houten. U bereikt hiermee iedereen die in Houten en omgeving woont. De activiteiten die u aanbiedt kunnen op UitinHouten.nl op de agenda worden gezet. Deze service is gratis en vrijblijvend.

BIEDT U DEZE ZOMER JEUGDACTIVITEITEN AAN? Bijvoorbeeld een spelletjesmiddag, sportdag, BBQ, zangles, DJ-les of iets anders? Stuur het aanbod dan vóór of op woensdag - voor plaatsing op vrijdag - per e-mail naar uitinhouten@aandeslinger.nl. Vermeld: de titel van de activiteit, locatie, datum en tijdstip(pen) of van/tot en de eventuele kosten en hoe men aan kan melden (met link naar website). Stuur indien beschikbaar een foto (JPG) mee. De redactie van UitinHouten.nl zorgt ervoor dat uw activiteit op de zomerpagina komt te staan. 

Vraag u, voordat u de activiteiten meldt bij UitinHouten, af:

·  Of de activiteit en de uitvoering voldoet aan de RIVM richtlijnen (kijk op www.rivm.nl)

·  Of er een melding of vergunning nodig is (stel je vraag via omgevingsloket@houten.nl)

·  Of er plaats is in de openbare ruimte als de activiteit buiten plaatsvindt (aanmelden via sportmakelaar@sportpunthouten.nl)

·  Geen geschikte locatie gevonden? (mail verhuur@houten.nl, de gemeente denkt dan met je mee of er alternatieven zijn).

advertentie
advertentie