bruidspaar hand in hand, close-up
bruidspaar hand in hand, close-up www.alinefotografie.nl

Pre Marriage Course op 2 en 16 november 2019, samen in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie

7 oktober 2019 om 23:23 Activiteiten Deel je nieuws

Ben je al een poosje samen met je vriend(in) en merk je dat jullie toe zijn aan een volgende stap in jullie relatie? Je denkt na over samenwonen of misschien hebben jullie zelfs al een trouwdatum gepland. Maar het kan ook dat je net een relatie – of scheiding -  achter de rug hebt en dat je start met een nieuwe relatie. In alle gevallen zijn jullie van harte welkom tijdens de Pre Marriage Course op zaterdag 2 en 16 november 2019 bij de Lichtboog in Houten.

De Pre Marriage Course is er voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wil voorbereiden op een toekomst samen. De cursus wordt gegeven vanuit een christelijke insteek, maar iedereen is welkom. De twee stellen die de cursus geven zijn zelf getrouwd en spreken dus uit ervaring. Naast handige achtergrondinformatie, mooie inzichten en tips, delen zij vooral ook veel persoonlijke verhalen en ‘blunders’. De cursus is herkenbaar, eerlijk en opbouwend, met een vleugje humor. “Welke rol spelen je ouders nog in jouw relatie? Is er een ‘goede’ manier om ruzie te maken? Hoe kijk je naar seks in jullie relatie?” Op een luchtige manier worden belangrijke thema’s besproken, waarna jullie daar samen –aan een tafeltje voor twee- rustig over door kunnen praten. De cursus in Houten wordt gehouden in de Lichtboog (Kruisboog 22). Je wordt ontvangen in een mooi aangeklede locatie en er staat natuurlijk bruidstaart voor jullie klaar. Tijdens beide dagen wordt gezorgd voor een lekkere lunch, hapjes en drankjes. Kortom; samen in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie. Tijdens twee leuke en ontspannen zaterdagen geef je een positieve boost aan je relatie!

Benieuwd naar meer informatie of wil je je graag opgeven voor de cursus op 2 en 16 november? Ga naar: www.premarriagecourse.nl en zoek op ‘Houten’.

bruidsjurk, boeket en schoenen bruidegom
bruidspaar op de heide
bruidspaar close-up
advertentie
advertentie