Rens van den Berg in het limited edition Run For Your Life T-shirt
Rens van den Berg in het limited edition Run For Your Life T-shirt Johan van den Berg

Houtenaar Rens start uitdagend hardloop-initiatief.

26 augustus 2019 om 17:54 Activiteiten Deel je nieuws

Loop een marathon in 12 etappes en verdien jouw limited edition Run For Your Life T-shirt!

Rens van den Berg (15 jaar) is sinds begin dit jaar fanatiek aan het hardlopen. Hij rent elke avond om 20 uur een vaste ronde ronde van 3,5 kilometer door Houten. In overleg met zijn coach heeft Rens een unieke hardloop-actie bedacht: de Run For Your Life Challenge 2019. Deze challenge daagt je uit om in 12 etappes de afstand van een marathon af te leggen. Met een gave beloning als kroon op de inspanning!

De RFYL Challenge is heel eenvoudig: je koopt een 12-strippenkaart (verkrijgbaar bij De Groeverij, Achterom 20 in Houten). Die strippenkaart is je deelnamebewijs. Vervolgens sluit je (wanneer je tijd en zin hebt) aan bij Rens en ren je met hem een ronde van 3,5 kilometer door Houten. Rens vertrekt elke werkdag om 20 uur bij De Groeverij op Het Wed. Zodra je 12 keer met Rens hebt meegerend heb je jouw challenge volbracht en heb je dus in totaal de afstand van een marathon afgelegd. Je beloning is niet alleen die coole prestatie, je krijgt ook nog eens het limited edition Run For Your Life T-shirt!

De Groeverij serveert voor elke hardloop-ronde een pittig powerdrankje aan alle deelnemers van de challenge. Rens rent elke werkdag in de maanden september en oktober, dus plan goed in en ga voor die 42 kilometer in 12 etappes!

Meer weten? Stuur een mailtje naar hoi@groeverij.nl of bel/app met 06 541 141 95. Even binnenlopen bij De Groeverij kan natuurlijk ook.

advertentie
advertentie