Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen.
Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Bibliotheek Houten

BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Houten-Centrum en Houten-Schoneveld 8 en 12 maart

3 maart 2024 om 11:30 Activiteiten

HOUTEN Het is weer tijd voor BoekStart Voorleespret in Houten. Ouders kunnen kiezen wat hen het beste uitkomt: op vrijdag 8 maart om 11.00 uur is het in de Bibliotheek Houten-Centrum, op dinsdag 12 maart om 11.00 uur in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Een gezellig moment samen bezig zijn voor (groot)ouder en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes. Het is een goede gelegenheid om andere (groot)ouders/verzorgers van jonge kinderen te ontmoeten, aldus de bibliotheek. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Het thema deze keer is Pasen. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Vrolijk Pasen!’. De kinderen worden gestimuleerd om actief mee te doen. Na het voorlezen volgt er altijd een spelletje of een liedje in het thema. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen.

BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De Bibliotheek Lek & IJssel helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke tweede vrijdag van de maand van 11.00 tot 11.45 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Houten-Centrum en de dinsdag daarop van 11.00 tot 11.45 uur in Bibliotheek Houten-Schoneveld. Elke maand is er een ander thema. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.

Afbeelding
advertentie
advertentie