Acrylverf  Schilderij
Acrylverf Schilderij Adrienne Boekhold

ARS PEINTURA OPENT WEER DE DEUREN.

23 augustus 2021 om 16:54 Lokaal Deel je nieuws

Na een gedwongen corona sluiting van bijna een jaar, gaat Ars Peintura , Vereniging voor Amateur Beeldend Kunstenaars, 6 september a.s. weer van start.

De vereniging die dit jaar 40 jaar bestaat, biedt haar leden de gelegenheid om vier keer per week hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

De vier vaste deskundige docenten hebben voor het komende seizoen weer heel veelzijdige en inspirerende programma’s gemaakt. Zowel bij de  bijeenkomsten voor tekenen en schilderen als bij de 3D groep (ruimtelijk werken) wordt elke maand  een andere techniek, mede aan de hand van bestaande kunstwerken, besproken waarna iedereen, beginners en gevorderden,  op z’n eigen niveau aan de slag kan.

Het seizoen loopt van september tot mei. Naast de lessen gedurende deze periode wordt er ook gezamenlijk museumbezoek georganiseerd en in de zomermaanden is samen buiten tekenen/schilderen mogelijk.

De resultaten  van de bijeenkomsten zijn te bekijken op de jaarlijkse expositie in het  MKC, onderdeel van de  Kunstfietsroute die ook dit jaar weer plaats zal vinden, in het weekend van 18 en 19 september.

Voor meer info: www.ars-peintura.nl en bij de Ars Peintura kraam op de Activiteitenmarkt op het Rond, 3 september a.s.

advertentie
advertentie