Tennis clinic jeugd met Theo Hoek
Tennis clinic jeugd met Theo Hoek ouders kinderen, met toestemming

Zomer challenge tennis bij de Doordraaiers

20 juni 2021 om 20:19 Sport Deel je nieuws

TPV de Doordraaiers biedt deze zomer een Zomer Challenge aan sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. Deze Zomer Challenge is een leuk initiatief voor alle senioren (18-70 jaar) en jeugdigen (6-17 jaar) om aan deel te nemen.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juli, augustus en september waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Het lidmaatschap eindigt na drie maanden automatisch, tenzij u langer lid wenst te blijven.

Daarnaast volgen de deelnemers twee Tennis clinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. De eerste clinic is op 24 juli en de tweede clinic is op 22 augustus.

Tenslotte doen de deelnemers mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi op 26 september 2021 van 16.00 tot 18.00 uur.

De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven. Kosten zijn € 75,-. per persoon. Aanmelden kan via de www.doordraaiers.nl kies het tabblad lid worden. Het lidmaatschap eindigt na drie maanden automatisch, tenzij u langer lid wenst te blijven.
Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Mike Oosterwaal, Telefoonnummer 0624333261of e-mail zomerchallenge@doordraaiers.nl.

advertentie
advertentie