Vertrek Kamp en 12plus
Vertrek Kamp en 12plus René van den Brandt

Start inschrijvingen Fladderen

7 juni 2021 om 00:04 Lokaal Deel je nieuws

Volgende week start de inschrijving voor de kinderen van Houten. Vanaf maandag 14 juni om 19:00 uur kan er ingeschreven worden!

Voor de inschrijving van kinderen gaan we uit van het maximum van 100 personen op elke locatie. Dit betekent bijvoorbeeld 80 kinderen en 20 groepsbegeleiders, leden van de voorbereidingsgroep en VIPs. Nieuw dit jaar is de wachtlijst. Als bij de inschrijving een locatie vol is heb je twee opties: een andere locatie zoeken, of je kind op de wachtlijst plaatsen. Als dan in augustus toch meer kinderen mogen Fladderen, of er zegt iemand af, krijg je een mail met informatie. Reageer dan binnen 2 dagen, anders vervalt de plek.

Tip: Geef een tweede e-mailadres op, en controleer of de adressen goed geschreven zijn, zodat je deze mail niet mist!

Voor de inschrijving van de groepsbegeleiders hebben we er rekening mee gehouden dat we deze zomer gewoon kunnen Fladderen, en hebben dus genoeg groepsbegeleiders voor het maximale aantal groepjes. Als we dan toch maar met 100 personen per locatie mogen Fladderen moeten we wel een aantal mensen teleurstellen. Dat is heel jammer, maar we willen met zoveel mogelijk kinderen Fladderen! Hoe het precies zal lopen weten we waarschijnlijk pas in augustus…

Een aantal locaties kan nog groepsbegeleiders gebruiken, dus kijk op onze website, fladderen.nl, en schrijf je in! Plek voor je kind(eren) is dan gegarandeerd. En ook als je geen (Fladderende) kinderen hebt kan je komen begeleiden! Vanaf 16 jaar ben je welkom. Nog geen 16? Geef je dan op als VIP, variabel inzetbaar persoon, stuur een mailtje naar info@fladderen.nl, dan zoeken wij een leuke plek voor je.

Groep 1/2 bij de Grund
Groep 5/6 bij de Heuvel
Groep 3/4 bij de Plantage
Risico niveaus
advertentie
advertentie