Goederen uit Nederland worden uitgedeeld
Goederen uit Nederland worden uitgedeeld comite Houten helpt Irak

inzamelingsactie "houten helpt irak"

4 april 2018 om 15:14 lokaal Deel je nieuws

“Houten helpt Irak”: Kinderhulp

Ons comité is weer bij elkaar gekomen en ook dit jaar doen we weer mee met de actie “Houten helpt Irak”. Met opnieuw als doel: de kinderen in vluchtelingenkampen! Wij richten ons op het inzamelen van kinderkleding, producten voor persoonlijke hygiëne, schoolspullen en speelgoed en daar hebben wij uw hulp hard bij nodig! Wat we precies in willen zamelen kunt u lezen op houtenhelptirak.nl en op facebook.com/HoutenHelptIrak.

Belangrijk om te weten: het transport kost zo’n € 6000,-- per trailer. Daarom zamelen we ook geld in om het transport te bekostigen. Op het inzamelpunt hebt u de mogelijkheid financieel bij te dragen. U mag uw bijdrage ook overmaken naar onderstaand nummer.

Door de jarenlange conflicten hebben veel vluchtelingen hun heil gezocht in Europa. Degenen die achterbleven verblijven vaak onder erbarmelijke omstandigheden in vluchtelingenkampen in de regio. In de afgelopen jaren is er door verschillende kerken kleding en speelgoed ingezameld en getransporteerd. Dat is ter plaatse verder onder de vluchtelingen verspreid, ongeacht herkomst of religie. 

U kunt in de Eskol-kerk, Poldermolen 2, van maandag 9 t/m vrijdag 13 april (van 19.00 – 21.00 uur) en op zaterdag 14 april (van 10.00-16.00 uur) de goederen inleveren die vermeld staan op onze website.

Mocht u geen gelegenheid hebben voor materiële steun, financieel steunen mag altijd. Maak dan uw gift over op rekeningnummer NL11 RABO 0379 8051 03 t.n.v. Gereformeerde Gemeente Houten, inz. Diaconie, onder vermelding van “Houten helpt Irak”. Uw gift is aftrekbaar voor de belasting.

Hartelijk dank voor uw hulp en steun, namens de werkgroep “Houten helpt Irak”

advertentie
advertentie