Reanimatie en AED

3 oktober 2019 om 11:33 Zorg Deel je nieuws

Hoe herken je een hartstilstand? Hoe kun je iemand reanimeren en hoe bedien je een AED (Automatische Externe Defibrillator)?

In de basiscursus Reanimatie en AED leer je hoe je in deze situaties moet handelen. 

Je oefent samen met anderen op een reanimatiepop en je leert hoe je een AED bedient.

 

De basiscursus wordt vanaf dit najaar, op diverse locaties in Houten, organiseert door ‘van Houten&co’ in samenwerking met Veilig Houten. De cursus duurt 4 uur en wordt gegeven door Reanimatieonderwijs Zuidoost Utrecht. 

De eerste cursussen starten op donderdag 17 oktober in Huis van Houten en zaterdag 19 oktober in Tull en ’t Waal. De komende maanden worden nog meer cursussen ingepland. Wil je weten waar en wanneer er cursussen gegeven worden? Hou dan de website van ‘van Houten&co’ in de gaten: www.vanhoutenenco.nl.

 

Wanneer je de cursus hebt gevolgd en je de vaardigheid van het reanimeren beheerst, krijg je een officieel diploma van de Hartstichting waarmee je je kan registreren als burgerhulpverlener.

 

Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.vanhoutenenco.nl. Of neem contact op met Cursus&co. Dit kan op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via 030-7001 525 of  cursusenco@vanhoutenen.nl. Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160. Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.

advertentie
advertentie