De politie nam ondermeer vuurwapens in beslag bij een huiszoeking in Houten.
De politie nam ondermeer vuurwapens in beslag bij een huiszoeking in Houten. Eigen foto politie

Tips leiden tot aanhouding, vuurwapens, tasers en pepperspray in woning

17 februari 2024 om 09:25 Misdaad

HOUTEN In februari ontving de politie informatie over drugs die zouden worden verkocht in een woning gelegen in Houten. Op 15 februari werd de 53-jarige bewoner van de woning aangehouden. Hij wordt verdacht van het in bezit zijn van vuurwapens en het verhandelen van (hard)drugs. Dat maakte de politie vrijdagmiddag bekend.

Begin februari kwam bij de politie informatie binnen dat er zou worden gedeald in een woning in Houten. De politie is daarop direct een onderzoek gestart naar de bewoner van de woning. Gisteren, op donderdag 15 februari, vielen politieagenten de woning binnen waar zij de bewoner aantroffen. De man werd aangehouden en tijdens de aanhouding troffen agenten een hoeveelheid drugs bij hem aan. Dit werd in beslag genomen en agenten begonnen de woning te doorzoeken.

VUURWAPENS, TASERS, HARDDRUGS EN PEPPERSPRAY

Tijdens de doorzoeking werden twee vuurwapens in beslag genomen. Dit ging vermoedelijk om alarmpistolen. Daarnaast werden er drie stroomstootwapens en drie busjes pepperspray gevonden en in beslag genomen. De verdachte zit op dit moment nog vast.

advertentie
advertentie