Cyell is één van de topmerken bij Alda Bodyfashion
Cyell is één van de topmerken bij Alda Bodyfashion Alda Bodyfashion

Badmode of BH: de maat moet kloppen

12 maart 2020 om 13:44 Etalage

Het voorjaar is in aantocht. Dat betekent dat de eerste badmode alweer in de winkels ligt. Alda Bodyfashion is één van de lingerie-, been- en badmode speciaalzaken in de regio die het gehele jaar door een prachtige collectie badmode presenteert.

Claudia Verbree

Alda Bodyfashion is nu 32 jaar gevestigd aan de Langegracht in het gezellige Maarssen. Het is inmiddels 16 jaar geleden dat Alda de Waard de lingeriezaak heeft overgenomen. ,,Ik werkte al zo lang met zo veel plezier in de zaak. En ik regelde op een gegeven moment eigenlijk alles al, zodat het bijna als vanzelfsprekend voelde dat ik het over ging nemen", aldus een enthousiaste Alda. Samen met Eveline vormt ze het vaste team en aanspreekpunt van de winkel.

LINGERIE De passie voor lingerie en badmode stroomt bij Alda door haar aderen. ,,Het geeft mij een enorme drive als ik mensen met een goed gevoel over zichzelf en over hun lichaam de deur uit zie lopen." Met topmerken als Cyell, Fantasie, Barts, Ayje en Miracle suit is er voor iedere dame, in iedere leeftijdscategorie en maat een goed passende bikini of badpak.

Ruim 80 procent van alle vrouwen draagt de verkeerde BH-maat, blijkt uit onderzoek. Daar valt nog veel winst te behalen voor de speciaalzaak. Alda: ,,De juiste maat is zo belangrijk. Wij geven in de winkel een eerlijk advies." Bij Alda Bodyfashion hangen shirts om te passen klaar. Je kunt dan met een nauw sluitend shirt aan kijken hoe de BH staat. En je kunt vergelijken met andere BH's. ,,Het passen met een shirt werkt heel verhelderend," zegt Alda. ,,Je ziet al snel waar het wel of niet goed aansluit".

COLLECTIE Tot eind maart stroomt de badkleding binnen. Tot eind mei kun je losse items nabestellen, zoals een los broekje. Dit jaar heeft Alda voor de badkleding voor het eerst het merk Barts in het assortiment. Een hip merk wat helemaal van nu is. ,,Wij hebben zoveel mooie merken in het assortiment. Niet alleen badkleding, maar ook voor de lingerie en beenmode. In iedere prijsklasse is iets te vinden. Eén van mijn passies is het inkopen. Ik vind het een sport om niet het standaard assortiment aan te bieden, maar net even wat anders dan anders. Wat je niet zomaar overal vindt."
,,De meeste van onze klanten gaan graag op de foto met hun nieuwe aankoop voor Instagram. Dit kan bijvoorbeeld een detailfoto zijn van je net aangeschafte BH. Op die manier laten we zien wat we zoal in huis hebben", zegt Alda. Zaterdag 9 mei is er bij Alda Bodyfashion een badmodeshow. Als je iets moois ziet, kun je één van de modellen vragen om het aan je te showen.

Ga voor meer informatie naar alda-bodyfashion.nl of kom gezellig passen in de winkel. Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur.

advertentie
advertentie