Nieuwe naam voor de golfclub: De Utrechtse
Nieuwe naam voor de golfclub: De Utrechtse The Mondial

Vanaf 1 oktober wordt ‘De Utrechtse’ de nieuwe naam van golfbaan The Mondial

25 september 2023 om 19:52 Sport

HOUTEN Vanaf 1 oktober wordt ‘De Utrechtse’ de nieuwe naam van golfbaan The Mondial aan de Heemsteedseweg 32a in Houten. Om dit te markeren organiseert De Utrechtse in samenwerking met De Nieuwegeinse Golfclub op zondag 1 oktober een Open Dag van 10.00 tot 17.00 uur.

De open dag is hét event voor beginnende en ervaren golfers maar vooral voor iedereen die helemaal niet bekend zijn met deze sport. Deze dag, vol activiteiten, biedt de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en De Utrechtse, haar Brasserie en Golfschool.

Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan clinics, genieten van verschillende proeverijen, profiteren van leuke winacties en mooie aanbiedingen voor lidmaatschap en de golfschool. Er is voldoende parkeergelegenheid en de toegang is gratis!

Men ontvangt u graag in de brasserie voor een drankje met wat lekkers. Van daaruit kunt u onder begeleiding van de enthousiaste medewerkers een tour maken over het uitgestrekte terrein en kennismaken met wat De Utrechtse u te bieden heeft.

ACTIVITEITEN

Clinics ‘Starten met Golf’ voor iedereen die met golf willen kennismaken. Masterclasses voor gevorderden onder meer short-game, bunkerspel en putten. In het FunPark kunnen kinderen tussen 6 en 14 jaar helemaal los in RAAK! Kom sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen, golf darts spelen en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom!

Het is mogelijk om u vooraf in te schrijven voor de clinics zodat u gegarandeerd bent van deelname.

Voor meer informatie en inschrijven: www.themondial.nl/  of mail events@themondial.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie