The Dome/HandbalHouten - Feijenoord Handbal
The Dome/HandbalHouten - Feijenoord Handbal Hanna Koops

The Dome/Handbal Houten behoudt koppositie na zege op Feijenoord Handbal

6 februari 2023 om 09:00 Sport

HOUTEN Het publiek was massaal aanwezig om de wedstrijd te volgen. Houten begon met een doelpunt van Bram Versteegden. Hierna vielen de doelpunten over en weer, tot ongeveer de 13e minuut toen Houten door een doelpunt van keeper Richard Meinicke een marge van 3 kreeg. Vervolgens liep Houten verder uit tot 18-9 bij rust, in de rust werden de toplotenverkopers van de grote clubactie in het zonnetje gezet.

Na rust ging de wedstrijd op dezelfde wijze verder, het ene doelpunt nog fraaier dan het andere. En weer een doelpunt van de keeper van Houten, ditmaal Bjorn Brachten. Ook een van de keepers van de tegenpartij schreef een doelpunt op zijn lijstje bij. Via 23-12 naar 28-13 en een eindstand van 39-22 was het voor Houten een verdienstelijke avond.