Sportclub Houten presenteert De Gletsjer Games, tennissen en feesten!

26 februari 2024 om 13:33 Sport Deel je nieuws

In het weekend van 30 maart tot en met 1 april presenteert Sportclub Houten aan de Pelmolen de eerste editie van De Gletsjer Games, een indoor tennistoernooi voor ‘dubbels’ met een smaakje après/ski. Het toernooi is een prima voorbereiding op de KNLTB-voorjaarscompetitie die in de eerste week van april van start gaat. In De Gletsjer Games speelt elk team minimaal twee partijen van 75 minuten. De indeling in de HD – DD – GD gaat op basis van actuele ranking. 

Behalve tennis is er ook ruimte voor een feestje: zaterdag 30 maart gaat tussen 20.00 en 00.30 uur het dak eraf in het sportcafé van Sportclub Houten. Grijp je ski’s, trek je mooiste outfit aan en bereid je voor op een onvergetelijke avond. Fakkels, braadworst, vuurtonnen en passende dranken maken het plaatje compleet. Kom vooral verkleed!

Inschrijven voor De Gletsjer Games doe je via Toernooi.nl. Liever niet tennissen, maar wel Aprés Skiën? Dat kan ook! Aanmelden via https://sportclubhouten.nl/event/de-gletsjer-games-tennis-apres-ski-editie/

advertentie
advertentie