Logo van SSRH
Logo van SSRH A. Timmermans

Start van het sportseizoen

Overig Deel je nieuws

Deze week begint het nieuwe gevarieerde sportseizoen van de Stichting Sportieve Recreatie Houten (SSRH) weer. We doen niet één sport maar elke week staat er een andere combinatie van twee sporten op het programma. Dit kan een combinatie zijn van basketbal en voetbal maar ook een combinatie met handbal, (uni-)hockey, korfbal, volleybal of badminton.
We sporten op maandagavond 20:30-22:00u in sporthal De Slinger, De Slinger 44  in Houten en/of op vrijdagavond 20:00-21:30u in sporthal De Wetering, Hefbrug 5 in Houten.
De avonden worden begeleid door een aantal enthousiaste sportleiders en assistent-sportleiders. We beginnen altijd met een warming-up en een eenvoudige spelvorm. Vervolgens doen we twee balsporten, elk een half uur en sluiten af met wat rek- en strekoefeningen.
Ben je tussen de 18 en 100 jaar oud?  Mail dan naar info@ssrh.nl en kom een paar keer gratis vrijblijvend meesporten, daarna mag je beslissen of je lid wordt. Neem zaalschoenen, gemakkelijke kleding en een flesje water mee en kom gezellig met ons meedoen. Wij kijken er al naar uit!
Meer informatie vind je op www.ssrh.nl.

advertentie
advertentie