Webmaster gezocht voor hospice Kromme Rijnstreek in Houten

22 mei 2023 om 11:44

HOUTEN Hospice Kromme Rijnstreek in Houten is een voorziening waar mensen de laatste fase van hun leven in een huiselijke omgeving kunnen doorbrengen. Naast een team van professionals wordt de zorg vooral verleend door vrijwilligers.


,,Onze website is ons digitale visitekaartje. Heb jij affiniteit met het beheren van websites en ben je maatschappelijk betrokken? Dan is de (onbezoldigde) functie van webmaster / contentbeheerder misschien iets voor jou", aldus de coördinatoren van het hospice

Als webmaster/contentbeheerder zorg je ervoor, dat de site zowel technisch als qua content (tekst en beeldmateriaal) goed en up-to-date functioneert. Dit doe je samen met een ander redactielid waarmee je regelmatig afstemt. Je bent aanspreekpunt bij vragen en storingen. Bij storingen en technische aanpassingen overleg je met de hostprovider. 

De website van het hospice kent een inlogdeel voor vrijwilligers. Als webmaster geef je de betreffende vrijwilligers middels inloggegevens toegang tot dit deel.

Om dit werk goed te doen, wil men graag dat je affiniteit hebt met vrijwilligerswerk en het werk in een hospice. Ook enige ervaring met CMS-systemen (de site werkt op Joomla) is vereist, net als goede communicatieve vaardigheden.


Het vrijwilligerswerk geeft je ook iets: je wordt opgenomen in een fijn en hecht team van vrijwilligers, die het verschil maken voor mensen in de laatste levensfase. 

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie, mail naar info@hospice-krommerijn. Voor meer informatie, bel op werkdagen met Anne Fleur Sloots of Anja van der Starre (coördinatoren), 030-2567990.