Conferentieoord Samaya
Conferentieoord Samaya Tonja van den Ingh

Ontspanningsdagen voor mantelzorgers

22 mei 2023 om 12:02

WERKHOVEN Kent u iemand voor wie het zorgen voor de partner, dochter of zoon, familielid of vriend(in) al lange tijd zwaar is? Voor wie even nĂ­et hoeven zorgen, even tijd voor zichzelf hebben of even op adem komen een wens is? Voor 14 mantelzorgers is dit mogelijk tijdens de ontspanningsdagen in augustus.


Van 21 t/m 23 augustus biedt Samaya 14 zwaarbelaste mantelzorgers een gastvrij verblijf aan in Samaya, het voormalige klooster in Werkhoven. Dit is mogelijk dankzij een aantal sponsoren. Aanmelden is nu mogelijk via welkom@godswerkhof.nl.


Medewerkers van Conferentiecentrum Samaya staan tijdens de drie ontspanningsdagen garant voor een onbezorgd verblijf en heerlijke maaltijden. Rode draad in het programma zijn de drie groepsbijeenkomsten in de ochtend. Onder begeleiding wisselen de deelnemers ervaringen met elkaar uit en kunnen zij met elkaar delen.  Verder biedt het programma een variatie aan activiteiten waaraan de mantelzorgers deel kunnen nemen; dit staat hen vrij, het is niet verplicht. Denk hierbij aan een (begeleide) tuinwandeling, ontspanningsoefeningen, een creatieve workshop, een massage, een concert en meer. De mantelzorgers krijgen alle ruimte om op adem te komen en na afloop weer met nieuwe energie naar huis gaan.

De begeleiding tijdens deze dagen is in handen van twee begeleiders. Zij bieden een luisterend oor en begeleiden de groep en het programma.

Bent u of kent u een mantelzorger die u het gunt om even op adem te komen? Kijk dan snel op www.godswerkhof.nl voor meer informatie. Aanmeldingen (tot 1 juli) worden behandeld in volgorde van binnenkomst; deze kunt u sturen naar welkom@godswerkhof.nl.

Inwoners van de Kromme Rijnstreek hebben tot en met 24 mei voorrang.