Samen aan tafel

25 oktober 2021 om 12:26

HOUTEN Op dinsdag 16 november wordt er weer gestart met het Wijketen in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. Iedere derde dinsdag van de maand bent u vanaf 18.00 uur van harte welkom om elkaar te ontmoeten en te genieten van een lekkere maaltijd. 

Tijdens de eerste bijeenkomst op dinsdag 16 november wordt het volgende menu geserveerd: als voorgerecht soep, als hoofdgerecht een pastaschotel en tot slot een lekker toetje. Het Wijketen wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Komt u samen of alleen, u bent van harte welkom. De kosten zijn € 6,00 per persoon.

Voor meer informatie of opgeven kunt u zich vanaf maandag 8 november 9.00 uur opgeven door te bellen naar Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld via telefoonnummer 030-7001520. 


Bingo

HOUTEN Vanaf donderdag 28 oktober wordt er weer iedere laatste donderdag van de maand BINGO georganiseerd door Cursus&co in Huis van Houten (boven de bibliotheek aan het Onderdoor).

Vind je het leuk om bingo te spelen? Je bent van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur, wie weet win je nog een leuke prijs! Er worden vijf rondes gespeeld. Aanmelden is niet nodig, maar vanwege de geldende Covid-19 richtlijnen in buurtcentra, is er een maximum van 30 deelnemers. Kijk voor meer informatie op www.vanhoutenenco.nl.

Breakdance lessen in Enter

HOUTEN Na de herfstvakantie zijn iedere maandagmiddag en –avond breakdancelessen gestart in Jongerencentrum Enter, onderdeel van ‘van Houten&co’. Er zijn vier groepen op verschillende niveaus, van beginner tot pro. 

Breakdance, ook bekend als breaking of b-boying, is een dansstijl. Het vormt samen met rap, graffiti en dj’en de vier elementaire onderdelen van hiphop. Breakdance is de lichaamstaal van het hiphoppen, uitgedrukt in moves zoals de freeze, de windmill, of sixstep. Lenigheid, kracht, conditie en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste factoren, maar ook het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie zijn belangrijk. Dat kun je allemaal van Ravi en Jorg leren!

Wil jij ook een echte b-boy of b-girl worden? Schrijf je dan snel in via www.vanhoutenenco.nl!

‘Inspirators’ in Schoneveld

HOUTEN In Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, locatie van ‘van Houten&co’, kun je tot en met zaterdag 27 november het werk bekijken van enkele ‘Inspirators’ van de KrachtFabriek.

De expositie is te bezoeken tot en met zaterdag 27 november tijdens de openingsuren van Wijkcentrum/Cultuurhuis , maandag tot en met vrijdag van 10.00-22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur, Zonnehout 36.