Kom je ook op 29 september naar de info-avond over zonnepanelen?
Kom je ook op 29 september naar de info-avond over zonnepanelen? ERH

Heel Houten in de Zon

20 september 2021 om 06:18

Inkoopactie zonnepanelen

In het voorjaar van 2021 werd gestart met de tweede collectieve inkoopactie Heel Houten in de Zon van het inwonersinitiatief EnergieRijk Houten. Ondertussen liggen op heel wat daken de panelen al te schitteren. Wil jij ook nog profiteren van zonnepanelen op je eigen dak en de inkoopactie? Dan is er goed nieuws: je kunt je nog 3 weken (t/m 15 oktober a.s.) aanmelden voor de inkoopactie Heel Houten in de Zon van EnergieRijk Houten en Coƶperatie Duurzaam Eiland. De vrijwilligers hebben speciaal voor alle bewoners een lokale, betrouwbare en gecertificeerde leverancier van zonnepanelen uitgezocht die een mooi aanbod heeft voor iedereen die in de gemeente Houten woont.

Als je je aanmeldt, wordt er z.s.m. contact opgenomen door de leverancier om een afspraak voor een huisbezoek te maken. Na een gesprek over jouw wensen en de mogelijkheden volgt een vrijblijvende op maat offerte. 

Meer info en aanmelden via energierijkhouten.nl/heelhoutenindezon 

29 september informatieavond

Twijfel je nog of zonnepanelen een goed idee zijn? Eerst nog eens precies weten hoe het allemaal werkt met zonnepanelen en wat de mogelijkheden zijn? Dat is begrijpelijk. De vrijwilligers van EnergieRijk Houten vertellen er graag meer over.

De laatste informatieavond van deze inkoopactie wordt op locatie georganiseerd: in de raadszaal van het gemeentehuis kun je op woensdagavond 29 september van 19.30-21.00 u je licht opsteken over het hoe, wat en waarom van zonnepanelen, de zorgvuldige selectieprocedure van de leveranciers en een ervaringsverhaal van een bewoner. Ook is de leverancier aanwezig met meer info en om vragen aan te stellen. Aanmelden hoeft niet maar is wel fijn: www.energierijkhouten.nl