De cheque voor het hospice werd overhandigd aan Josje van Dijk
De cheque voor het hospice werd overhandigd aan Josje van Dijk Soesenzo Outdoor Challenge

€ 415 voor Hospice Kromme Rijnstreek

20 september 2021 om 19:29 Overig

HOUTEN Afgelopen zondag kwamen ruim 70 lopers en wandelaars af op de 2e DAM tot DAMloop Home Edition Houten. Het was die dag schitterend weer, en iedereen genoot tijdens de door Soesenzo Outdoor Challenge uitgepijlde routes van ruim 8 of 16 kilometer. Jos bemande de waterpost onderweg, die was gesponsord door AH Oude Dorp. Ondanks de warmte werd er snel gelopen tussen de DAMpolder en de DAMsteen. Na afloop was er voor alle deelnemers zelfgebakken bananenbrood en andere lekkernij. En er was natuurlijk de overhandiging van de cheque voor het goede doel. Johan van Soest van Soesenzo Outdoor Challenge daarover: ,,Vorige maand heeft een oom van mij het mogen ervaren hoe fijn het is om de laatste levensfase in de hospice door te brengen. Toen we deze loop gingen organiseren vonden wij het een goed idee om het inschrijfgeld van € 5 per persoon aan de Hospice Kromme Rijnstreek te geven. Inclusief enkele losse donaties is in totaal € 410 overgemaakt.” 

Josje van Dijk heeft namens het Hospice Kromme Rijnstreek de cheque van €410,- dankbaar in ontvangst genomen; ze bedankt de organisatie en alle deelnemers.

Op zaterdagvond 20 november organiseert Soesenzo bij voldoende belangstelling de 1e Zeven Heuvelen Nacht Home Edition Houten. Reserveer die dag vast in je agenda!