NLsigning.
NLsigning. NLsigning

50 jaar NLsigning

20 april 2021 om 09:51

Van verlichte tot onverlichte reclame

HOUTEN NLsigning levert alles op gebied van verlichte en onverlichte reclame, zoals neon en led lichtreclame, bewegwijzering, autobelettering, naamsaanduidingen en vlaggen. Op 1 april bestond deze onderneming 50 jaar. Het productaanbod breidde de afgelopen jaren uit en ging met de tijd mee. Er kwamen steeds meer duurzame producten. Bovendien levert dit signingsbedrijf ook visuele middelen vanwege coronamaatregelen, zoals stickers, transparante tussenschotten en desinfectiepalen.


Karin Tim-Mijland


In 1971 startte Hans Huggers in Tilburg Neon-Brabant Lichtreclame gespecialiseerd in verlichte reclame, vooral neon lichtreclame. Al snel verkocht hij ook onverlichte reclame, zoals aluminium letters die uit de eigen werkplaats kwamen. Later kwamen daar foliebelettering en bestickering bij. Het bedrijf groeide gestaag. In 1998 werd Adriaan Versluis accountmanager in het bedrijf. Zeven jaar later kocht hij het bedrijf van Hans Huggers. Omdat de oorspronkelijke naam niet meer paste bij het uitgebreide diensten- en productaanbod veranderde die later in NLsigning. In 2017 fuseerde dit Signingsbedrijf met Signs and More van Adriaans zoon Jordi Versluis en verhuisde het naar Houten. In januari 2021 werd Jordi volledig eigenaar van NLsigning. Een langgekoesterde wens van zijn vader en hem ging daarmee in vervulling.

NIEUW Een nieuw product bij NLsigning is Multi-result wandprints. ,,Het is een behang uit één stuk, het heeft geen naden en is op elke ondergrond aan te brengen. Het is egaliserend, isolerend en geluidswerend.” De print is naar keuze, het kan een sfeerbeeld zijn of reclame bevatten. Voor het aanbrengen van deze wandprint hoeft de muur dus niet eerst gestuukt te worden. Het behang bestaat uit een stuk van 5 meter breed en kan theoretisch onbeperkt lang zijn. ,,Alleen kan de behangrol te zwaar worden om te tillen. De langste muur die we hiermee bedekten, was 28 meter lang.”

De gebruikte materialen voor de producten zijn degelijk. ,,Wij doen nooit concessies aan de kwaliteit van materialen. De producten moeten zo lang mogelijk meegaan, weinig onderhoud hebben en we streven naar recycled of recyclebaar materiaal.” Zo is er nu ook bewegwijzering van bio composiet.

ONTZORGD Klanten worden volledig ontzorgd. NLsigning zorgt voor het ontwerp, de montage en het onderhoud. Bovendien kan het de vergunning bij de gemeente aanvragen. Jordi: ,,Op het moment dat je iets aan de gevel plaatst, heb je een vergunning nodig. Behalve als je iets op het raam plakt. Vaak weten we al wat toegestaan is en wat niet.”

Vanwege de coronamaatregelen hebben de personeelsleden het 50-jarig jubileum intern corona-proof in de werkplaats gevierd. Maar zij hadden dit jubileum graag met klanten en toeleveranciers willen vieren. Het team van NLsigning bedankt opdrachtgevers, toeleveranciers en overige relaties voor de samenwerking. ,,We streven ernaar om het 50-jarig bestaan alsnog in dit jubileumjaar samen met hen te vieren,” zegt Jordi.

a: NLsigning Wilgenkade 9 In Houten www.nlsigning.nl T: 030 201 02 42