In de rij voor oliebollen vorig jaar, dit jaar is er een drive-thru
In de rij voor oliebollen vorig jaar, dit jaar is er een drive-thru Bakkerij Hogenboom

Oliebollen drive-thru

21 december 2020 om 14:54

HOUTEN Bakkerij Hogenboom van winkelcentrum Castellum te Houten heeft bij de oliebollentestonline.nl voor de tweede keer de titel beste oliebol van de provincie Utrecht behaald. Deze oliebollentest wordt landelijk uitgevoerd waarbij men in elke provincie een provinciewinnaar uitroept. De test wordt anoniem uitgevoerd, de oliebollen worden op het verkooppunt gekocht zonder dat men zich bekend maakt.


Deze test is in het leven geroepen nadat het AD gestopt is met zijn landelijk bekende jaarlijkse oliebollentest. De test in het AD riep elk jaar weer wisselende reacties op door met name de opvallende toelichting bij de kwaliteit van de betreffende oliebollen. Hogenboom was bij de laatste AD test overigens ook al de beste oliebollenbakker van de provincie.Dit jaar dus wederom met een mooie 9 als eindcijfer!


De bakker heeft vanwege de drukte in de afgelopen jaren en de coronamaatregelen besloten om een heuse “oliebollen drive-thru” te organiseren bij zijn bakkerij. Hier kunnen tevoren online bestelde oliebollen met de auto worden afgehaald.

Bakkerij Hogenboom, Cardo 7.