Jeugdcommissie JV Groot Houten

14 december 2020 om 13:35

,,Aanwinst voor de club"

HOUTEN Judovereniging Groot Houten heeft niet stilgezeten in de afgelopen tijd. De trainingen gingen natuurlijk door, bij de jongeren ‘gewoon’ en bij de volwassenen is dat in aangepaste vorm. Maar dat betekent steeds weer een hoop flexibiliteit van leden, ouders van leden en van de trainers.


Daarnaast heeft de Jeugdcommissie, bestaande uit Jochem Geuze en Carel van Schothorst en allebei 17 jaar, eerst een bijzonder leuke Pietengym georganiseerd in de week voor Pakjesavond. En Sinterklaas kon er dan zelf niet bij zijn, hij had wel een videoboodschap voor de kinderen. Daar werd ademloos naar geluisterd. De Pietengym was zo’n succes bij de kinderen, dat de enthousiaste Jeugdcommissie niet kan wachten om in de kerstvakantie weer iets nieuws te gaan doen!


De Jeugdcommissie heeft genoeg leuke plannen voor de jeugdleden van de judovereniging, maar willen helaas nog geen tipje van sluier oplichten. De leden zullen dus nog even moeten afwachten wat de kerstvakantie gaat brengen. Maar dat ze bij Groot Houten wel veel leuke dingen kunnen doen, dat spreekt voor zich!


Voorzitter gezocht

Vertrekkend voorzitter Martijn Meijer is trots op zijn vereniging: ,,We blijven ook nu de schouders eronder zetten. Ook al is dit jaar minder feestelijk dan we zouden willen, onze leden hebben hart voor de vereniging en daar ben ik trots op! Ik hoop van harte dat er zich gauw een nieuwe voorzitter zal melden, van binnen of buiten de vereniging, dan kan onze judovereniging ook vanaf 2021 zo lekker blijven doorgaan.”


Voor meer informatie over Judovereniging Groot Houten, zie https://groothouten.wordpress.com/


Voor meer informatie over de vrijwilligersvacature van voorzitter zie: https://groothouten.wordpress.com/vacatures/