De plek voor de drive in bioscoop
De plek voor de drive in bioscoop Drive-in Vianen

Drive in bioscoop Vianen

27 juli 2020 om 11:47

VIANEN Op zondag 2 augustus is het zover, dan wordt het perceel langs de Hoefslag omgetoverd tot een grote openluchtbioscoop. Bezoekers kunnen vanuit hun eigen auto genieten van verschillende topfilms, uiteraard voorzien van een hapje en drankje. Coronaproof, een unieke ervaring!

Deze roerige coronatijden inspireerden Jaap van Eggelen, inwoner van Vianen, om dit evenement te organiseren. Gemeente Vijfheerenlanden was gelijk enthousiast en gezamenlijk sloegen ze de handen ineen. De afgelopen weken hebben belangstellenden hun filmkeuze kunnen doorgeven. Nu zijn de stemmen geteld en zijn er drie overduidelijke winnaars uit de bus gerold.

In de namiddag kunnen bezoekers hun hart ophalen aan komedie drama Forrest Gump. In de avond is het de eer aan de klassieker uit 1993, Jurassic Park. Natuurlijk worden ook de kinderen niet overgeslagen. De dag start met een van de populairste bioscoopfilms van het afgelopen jaar: Mees Kees in de Wolken. Zet de kinderen op de voorbank van de auto en relax zelf achterin of laat ze plaats nemen op de speciale kindertribune.

Kaarten via driveinvianen.nl

Afbeelding