Mi Vida, met Loes Luca
Mi Vida, met Loes Luca Aan de Slinger

Corona-proof filmbezoek bij Aan de Slinger

2 juni 2020 om 09:28

HOUTEN Vanaf juni mag Aan de Slinger weer films draaien. ,,We vinden het ontzettend leuk en tegelijkertijd spannend om weer publiek te ontvangen. De voorbereidingen zijn getroffen om dit veilig te laten plaatsvinden."
Het programma: ‘Little Woman’ te zien op dinsdag 2, donderdag 4 en vrijdag 5 juni om 20.00 uur. Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal over het leven van de zussen March.
‘Mi Vida’ draait op dinsdag 9, donderdag 11 en vrijdag 12 juni om 20.00 uur. Een overtuigende film met Loes Luca als 60-plusser met een levensdilemma.
‘Emma’ te zien op dinsdag 16, donderdag 18 en vrijdag 19 juni om 20.00 uur. Een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde.
‘La Vérité’ draait op dinsdag 23, donderdag 25 en vrijdag 26 juni om 20.00 uur. Voor de uitbreng van memoires van de Franse filmicoon Fabienne (Catherine Deneuve) keert haar dochter Lumir naar Parijs voor een reünie.
Iedereen wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden, mensen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd. Tickets koopt u vooraf via de website, of bij de voorverkoopadressen De Kler of de twee vestigingen van de Read Shop. De theaterkassa is dicht, er is geen verkoop op de avond zelf. Er is slechts een beperkt aantal tickets te koop op vaste rij- en stoelnummers, verdeeld in tweetallen en solitaire plaatsen. Meer info op: www.aandeslinger.nl

FLEXWERKEN START WEER Beu van het thuiswerken? Vanaf dinsdag 2 juni 12.00 uur bent u weer van harte welkom in de foyer van Aan de Slinger. De koffie staat klaar en cateraar Deksel Lekker voorziet u graag van een heerlijke lunch. Ook hier geldt: houd 1,5 meter afstand van elkaar. Een flexwerkplek is gratis, reserveren is in verband met de coronamaatregelen verplicht. Stuur een e-mail naar flexwerken@aandeslinger.nl. Een compleet overzicht van de maatregelen vindt u bij de ingang van Aan de Slinger.