Afbeelding
DFHouten

€5000 voor je duurzame idee!

15 mei 2020 om 17:31

HOUTEN Heb jij een goed duurzaam idee? Een goed idee om Houten duurzamer te maken, maar is geld het struikelblok? Dan hebben we goed nieuws want de Groene Keus staat weer open!

Zoals ieder jaar heb je ook dit jaar weer kans om Houten duurzamer te maken met jouw idee en een geldbedrag van maximaal €5.000,- van het DuurzaamheidsFonds Houten. Heb je een idee? Stuur het alvast op zodat je mee kunt dingen naar de prijs. Later dit jaar zal er een feestelijke bijeenkomst plaatsvinden waarbij de winnende projecten gepresenteerd worden.

Twijfel je of wil je van te voren eerst even met ons afstemmen? Stuur dan een mailtje met je idee naar info@dfhouten.nl dan nemen wij contact met je op.


Vorig jaar won het project Huiselijk Regenwater de eerste prijs.

Een fantastisch initiatief van en voor enkele bewoners van de ecowijk Mandora om regenwater op te vangen in de kruipruimte van het huis voor toilet, wasmachine en tuingebruik. Maar ook de bodemwarmte installatie voor PAND Pannenkoek in Schalkwijk, de elektrische bakfiets voor de Krachtfabriek en de zonnepanelen op de gebouwen van sportclubs vielen eerder in de prijzen. Dus… er zijn al veel initiatieven gerealiseerd maar er is ruimte voor nog veel meer.

En wat ook belangrijk is om te weten: je hoeft niet de eerste prijs te winnen om aanspraak te kunnen maken op een bijdrage. Zover ons budget strekt zullen we goede initiatieven honoreren. We dagen jullie graag uit!


Meer initiatieven van de Groene Keus inzien? Alle eerder gesteunde projecten kun je vinden onder 'initiatieven' op www.dfhouten.nl.

Meer informatie en het aanvraagformulier vind je onder 'ons aanbod' op www.dfhouten.nl.