Simone Maaswinkel
Simone Maaswinkel By Simone

By Simone: Maatwerk levert veel meer op

12 maart 2020 om 09:46

Simone gunt het iedereen om gezond en fit te zijn en raadt sportvasten aan voor een snel en gegarandeerd resultaat. Het is wetenschappelijk bewezen dat men zich met sportvasten binnen 10 dagen slanker, fitter en energieker voelt. Simone: ,,Ik heb inmiddels honderden mensen geholpen om hun ideale gewicht en optimale conditie te behalen en te behouden."

Simone biedt met sportvasten een kickstart naar een gezondere leefstijl. ,,Sportvasten is onder andere zo effectief omdat het ervoor zorgt dat je lichaam omschakelt van een suiker- naar een vetverbranding. Eindelijk een methode die al het lichaamsvet aanpakt, dus ook van de bovenbenen, de buik en rond het middel."

GEZONDHEID Deze methode heeft daardoor een extra gezondheidsvoordeel. Simone: ,,Een strakke buik staat niet alleen mooier, maar alle organen functioneren gewoon beter wanneer ze niet meer omvat worden door een laag vet. Sportvasten draagt zo ook bij aan verlaging van cholesterol en een lagere bloeddruk." Het programma duurt tien dagen en bestaat uit een combinatie van dagelijkse training en vasten.

RESULTATEN Inmiddels zijn er meer dan 30.000 mensen die sportvasten hebben toegepast. Gemiddeld vielen deze mensen 6 kilo af, kregen 7 centimeter minder buikomvang en behaalden 15 procent conditieverbetering. Simone:,,Dat zijn nog maar gemiddelden. Door mijn op de persoon afgestemde aanpak bereik ik vaak resultaten die spectaculair genoemd mogen worden: 20 kilo minder, 15 centimeter minder buikomvang en 50 procent conditieverbetering zijn geen uitzondering."

Bij veel methodes zijn de resultaten tijdelijk en vallen mensen al snel terug in hun oude gewoonten. Maar bij Simone zijn de behaalde resultaten blijvend. Simone:,,Dat komt doordat ik maatwerk lever en mensen help om hun leefstijl te veranderen, dus om een fysieke en mentale switch te maken. Verder bouw ik een band op met mijn klanten en blijf ik ze coachen als de sportvastenkuur al lang afgerond is."

GASTVRIJ Kwaliteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel. Bij Simone wordt u gastvrij ontvangen en wordt er een op de persoon afgestemd plan gemaakt. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: op www.bysimone.nu of een e-mail sturen aan: info@bysimone.nu