Het EnergieBespaarCafé
Het EnergieBespaarCafé Aad de Jonge

14 maart EnergieBespaarCafé

4 maart 2020 om 19:38

HOUTEN Loop ook op 14 maart binnen in de Bibliotheek in Houten centrum voor een gesprek met de energieambassadeurs over wat jouw bezighoudt op het gebied van verduurzaming van je huis. Meer weten over verschillende vormen van isolatie, HR ++ of +++ glas, tochtstrips, verwarming van je huis of een van de collectieve inkoopacties isolatie en zonnepanelen? De ambassadeurs helpen je op weg met informatie en tips.

Informatie zonne-energie

De energieambassadeurs kunnen je informeren over de collectieve inkoopactie Heel Houten in De zon voor zonnepanelen op eigen dak. Op 14 maart zal ook Opgewekt Houten aanwezig zijn in het EnergieBespaarCafé om informatie te geven over zonnepanelen op een collectief dak en de Coöperatie Opgewekt Houten.

Het EnergieBespaarCafé is open op iedere 2e zaterdag van de maand van 10.15-14.00 uur voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort & energieopwekking in en om jouw woning.

TIP VAN DE ENERGIEAMBASSADEUR:

Iedere twee weken verschijnt als vaste rubriek op deze pagina een slimme, handige tip uit de praktijk van het EnergieBespaarCafé om energie te besparen of een 'technisch' probleempje dat hiermee te maken heeft op te lossen.

Deze week gaat het over radiatorfolie.

Heb je radiatoren die tegen een (niet-geïsoleerde) buitenmuur staan? Gebruik dan radiatorfolie om warmteverlies tegen te gaan. Plak deze folie tegen de achterzijde van de radiatoren en niet tegen de muur… Zo voorkom je condens met vocht- en schimmelvorming op de muur. Magneetjes houden de folie ook mooi op hun plaats.