Colofon

4 maart 2020 om 19:21

De duurzaamheidspagina is een gezamenlijk initiatief van inwonersorganisaties in Houten - onder de koepel van de Energietafel - die de inwoners van Houten op een praktische manier willen helpen bij energiebesparing, het zelf opwekken van duurzame energie en het gezamenlijk inkopen van duurzame energie uit Houten. De informatie komt tot stand onder verantwoordelijkheid van een redactieraad, waarvan de leden de deelnemende inwonersorganisaties representeren.

KOPIJ INZENDEN

Kopij voor deze pagina kan worden aangeboden via redactiegroentje@energierijkhouten.nl. Commerciële, politieke, religieuze en ideologische boodschappen worden niet geplaatst. Kopij kan worden ingekort door de redactie.

Deelnemende initiatieven aan deze editie:

ENERGIERIJK HOUTEN

Het inwonersinitiatief voor en door inwoners dat alle inwoners van Houten ondersteunt met informatie en diensten bij het verduurzamen van hun woning. Informatie: www.energierijkhouten.nl

COÖPERATIE OPGEWEKT HOUTEN
Opgewekt Houten wil de energietransitie versnellen met coöperatieve installaties voor het opwekken van duurzame zonne-energie. De coöperatie is een inwonersinitiatief van, voor en door inwoners van Houten, 't Goy, Schalkwijk en Tull en 't Waal. Informatie: www.opgewekthouten.nl

DUURZAAMHEIDSFONDS HOUTEN

Het Duurzaamheidsfonds Houten stimuleert duurzame initiatieven van inwoners, instellingen en bedrijven binnen de gemeente Houten. Dit doen wij door hen te ondersteunen met kennis, kunde en financiële bijdragen. Informatie www.dfhouten.nl.

DE HOEVEN ENERGIE

De Hoeven Energie stimuleert duurzaamheid in de wijk De Hoeven. We ondersteunen bewoners met informatie op weg naar een duurzaam huis en duurzame warmte. Informatie: www.dehoevenenergie.nl.

Agenda

11 maart Thema-avond Heel Houten in de zon Opgewekt Houten en EnergieRijk Houten

11 maart Start collectieve inkoopactie zonnepanelen

14 maart EnergieBespaarCafé

31 maart Algemene Leden Vergadering Opgewekt Houten

31 maart Deadline prijsvraag Duurzaam Houten

31 maart Einde collectieve inkoopactie isolatie EnergieRijk Houten

15 april Thema-avond Energiegebruik- en besparing EnergieRijk Houten i.s.m. HuurdersAdviesRaad en Viveste

Let ook op de campagne van de gemeente over duurzaam wonen en leven in Houten, die vorige week van start is gegaan.