.De prijsiwinnaars Arco Visser, Paula van den Bosch, Karin Hulsdouw, Judith van de Vecht, Rudy Miltenburg, Carla de Bruin en Winny Hessing met hun souvenirs
.De prijsiwinnaars Arco Visser, Paula van den Bosch, Karin Hulsdouw, Judith van de Vecht, Rudy Miltenburg, Carla de Bruin en Winny Hessing met hun souvenirs VVV Houten

Prijswinnaars zien foto terug op souvenirs ‘Groeten uit Houten’

13 november 2021 om 13:36 Overig

HOUTEN Zeven prijswinnaars van de fotowedstrijd van VVV Houten en de Bruna werden verrast door de nieuwste souvenirs met hun eigen foto erop. Uit alle inzendingen van de fotowedstrijd werden tien winnaars gekozen. 

De verheugde prijswinnaars zagen voor het eerst de nieuwste souvenirs van de VVV en de Bruna, met hun eigen foto.. Ze waren blij en tevreden met het resultaat. Van de tien prijswinnaars moesten drie verstek laten gaan. Arco Visser, Paula van den Bosch, Karin Hulsdouw, Judith van de Vecht, Rudy Miltenburg, Carla de Bruin en Winny Hessing waren wel aanwezig. 

Afgelopen voorjaar schreef de VVV Houten samen met Bruna Houten een fotowedstrijd uit. VVV en Bruna Houten wilden samen met Houtenaren de mooiste foto’s verzamelen voor op, nog te ontwikkelen, souvenirs. Deze zijn inmiddels ontwikkeld met de tien prijswinnaars en te koop bij Bruna Houten en VVV Houten (open van woensdag tot en met zaterdag van 11.00-15.00 uur). 

.

De nieuwe souvenirs met foto's van de winnaars
advertentie
advertentie