Eet met je hart campagne bij de lokale horeca
Eet met je hart campagne bij de lokale horeca Eet met je hart

Start EET Met je hart campagne Houten

26 oktober 2021 om 09:41 Activiteiten

HOUTEN Vanaf 1 november aanstaande start in de gemeente Houten voor de allereerste keer de EET met je hart campagne. Lokale horeca en foodondernemers vragen hun gasten en klanten 6 weken lang om een vrijwillige euro op de tafelrekening of bij een ‘Met je hart product’. Samen halen zij tijdens de campagne zo veel mogelijk geld op, zodat men voor de ouderen structureel het verschil kan blijven maken. Met als doel: lokaal gevoelens van eenzaamheid verzachten. Juist nu zo ontzettend belangrijk! 

Stichting Met je hart maakt het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doen ze voor ruim 2.300 kwetsbare ouderen in meer dan 38 gemeenten met ruim 1.000 vrijwilligers. Met je Hart Houten heeft Sstamtafel in De Roskam. Inmiddels hebben zich meer dan tien vrijwilligers gemeld. Daarom kan men op korte termijn nieuwe Stamtafels gaan opstarten bij onder andere het Eetatelier, Brother Louie en Brasserie en Zo. Bij deze restaurants zullen de gasten ook de tafelkaartjes op tafel zien staan. Men hoopt dat nog meer restaurants en foodondernemers zich in de komende weken aansluiten bij deze campagne. 

Uit eten gaan staat voor samen zijn, samen genieten en samen ondernemen. Liefde en vriendschappen vieren en genieten van elkaars gezelschap, lekker eten en een drankje. Voorzelfstandig wonende ouderen in Houten is dit niet vanzelfsprekend. Met iedere bijdrage aan de EET met je hart campagne organiseert stichting Met je hart Houten ontmoetingen voor ouderen uit Houten zodat ook zij kunnen genieten van elkaars gezelschap tijdens een stamtafel of ontmoeting. Voor meer informatie over stichting Met je hart: www.metjehart.nl

advertentie
advertentie