PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Houten

Hoe komen we deze coronatijd door? Blijf buiten bewegen en zing!

Corona Corona in de Kromme Rijnstreek
Foto: Irene van Valen
18 okt 2020, 08:35
Links Simeronie en rechts Nastasjam zij moedigen aan om te bewegen zelfs als het regent
Links Simeronie en rechts Nastasjam zij moedigen aan om te bewegen zelfs als het regent
HOUTEN

Corona veranderde vanaf maart het leven van ons allemaal. In de zomermaanden konden we weer wat meer, maar nu zijn de coronamaatregelen weer strenger en zijn we weer meer aan huis gebonden. Dat is niet altijd makkelijk, zeker niet nu ook de dagen korter worden en het al vroeg weer donker wordt. Hoe komt je deze periode zo goed mogelijk door?
Huisartsen Sandra van Haren en Marcel Ebbing, fysio– en manueeltherapeut Nastasja van den Hoven van Fysiotherapie Houten Zuid, psycholoog Gea Procee, psychosomatisch oefentherapeut Mensendieck en slaapoefentherapeut Simeronie Dobbe en predikant Richard Roest delen hun ervaringen en tips om u te helpen vol te houden in deze onzekere tijd.

BEWEGEN Bewegen, het liefst buiten, is het allerbelangrijkst zeggen alle professionals. ,,Blijf in vorm en zorg dat bewegen een gewoonte blijft. Hou vast aan een goed dagelijks ritme, zodat je niet teveel ontregeld raakt”, zegt Sandra van Haren. Marcel Ebbing vult aan: ,,Blijf in conditie door te wandelen of fietsen. Ga naar bui..

Deel dit artikel via: