Wesley Goedegebuure
Wesley Goedegebuure Boost IT

Beveiliging, backup en Microsoft 365, Boost IT Consultancy deelt graag brede kennis

12 december 2022 om 09:17 Zakelijk

HOUTEN Boost IT Consultancy is een betrouwbare partner op het gebied van IT. Met jarenlange ervaring adviseert en ondersteunt deze onderneming organisaties en zorgt ervoor dat de IT omgeving helemaal op orde is, optimaal functioneert en betrouwbaar presteert.

Eigenaar Wesley Goedegebuure heeft een paar jaar geleden de knoop doorgehakt en zijn onderneming Boost IT ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hij is gespecialiseerd in beveiliging, backup en Microsoft 365. Voor menig ondernemer bekende termen die zo nu en dan de nodige hoofdbrekens geven. En daar heeft Boost IT een oplossing voor.

Wesley: ,,Regelmatig komt het thema beveiliging terug in de media. Ransomware aanvallen zijn aan de orde van de dag, maar ook advies vanuit de AP (Autoriteit Persoonsgegevens) voor het implementeren van MFA of 2FA, het meerdere keren verifiëren van de computergebruiker, staan hoog op het lijstje. Maar ook heel simpel; gaat de laptop dicht tijdens de lunchpauze of vergrendel je het scherm wanneer je wegloopt van je plek? Maak je regelmatig een backup? En hoe zorg je ervoor dat deze ook niet besmet is? Vaak is de mens de zwakste schakel. Tegenwoordig is het vaak niet meer de vraag óf je gehackt wordt, maar wanneer. Daar is heel veel aan te doen. Indien je zorgt dat je voor een hacker en/of kwaadwillende niet het laaghangend fruit bent, dan heb je al een stap in de goede richting gemaakt, maar om het écht goed te doen is er meer voor nodig. En dat bewustzijn groeit.’’

Boost IT biedt zowel producten als diensten en werkt op projectbasis evenals op zich staande adviestrajecten. Minstens net zo interessant, is de back-up oplossing voor Microsoft 365 (voorheen Office 365). Deze oplossing is goed betaalbaar en beschermd de omgeving optimaal.

Daarnaast levert Boost IT ook Microsoft / Office licenties en voert security scans uit. Merendeels gaat Wesley naar aanleiding van een concrete vraag aan de slag, maar legt daarnaast desgevraagd de werkomgeving onder de loep. Hanteert men een gedegen wachtwoordbeleid? Is er een adequate backup ingericht en is deze getest? Wanneer is er voor het laatst een security scan uitgevoerd? Regelmatig deze en andere zaken even nalopen kan veel ellende voorkomen. Advies, projecten en een IT health-check lopen bij Boost IT naadloos in elkaar over.

Wesley: ,,Zo’n check van buitenaf is een goede toets wat je zekerheid geeft. Daarnaast is het altijd makkelijk om op iemand terug te kunnen vallen die bijvoorbeeld direct antwoord kan geven op vragen over beveiliging of Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365. In het verleden heb ik HBO Informatica gestudeerd en heb ik met ruim 20 jaar ervaring mijn sporen in het bedrijfsleven verdient. Met Boost IT ga ik een stap verder en ik weet zeker dat er veel vraag is naar mijn werkzaamheden.
Ik ben weliswaar een éénpitter, maar er is nog ruimte voor nieuwe uitdagingen. Ik ga ze graag aan.’’

Boost IT Consultancy, Telefoon 06-55804286 of https://www.goede.it/

advertentie
advertentie