Wie bij MAREDO werkt, beleeft de wereld!
Wie bij MAREDO werkt, beleeft de wereld! MAREDO
baan dichtbij

Beleef de wereld bij MAREDO

2 december 2021 om 12:29 Zakelijk

LANGBROEK MAREDO ontwikkelt innovatieve onderhoudsmachines voor golfbanen, voetbalvelden, parken en tuinen. Deze machines worden wereldwijd verkocht via een dealerorganisatie. MAREDO is 20 jaar geleden gestart in Leersum als ingenieursbureau.

In de USA heeft MAREDO een eigen verkoopkantoor. Daarnaast heeft MAREDO in Hongarije een eigen fabriek, waar de machines worden geproduceerd. Nadat ze zijn geproduceerd komen ze naar het warehouse in Langbroek. Vanuit Langbroek worden deze machines wereldwijd verscheept. In Langbroek worden ook de nieuwe machines ontwikkeld, getest en productierijp gemaakt.

WERELDWIJD Vanuit Langbroek wordt ook de wereldwijde marketing, logistiek en het klantencontact verzorgd. Dat is een behoorlijke opgave. Niet alleen vanwege de taalbarrière, maar ook door de verschillende grassoorten in de wereld die allen een eigen onderhoud vragen. Klanten hebben vaak hun eigen ideeën hoe dit onderhoud het best kan geschieden. Daarom probeert MAREDO haar klanten te betrekken in de productontwikkeling door regelmatig met ze te overleggen. Binnen de huidige machineseries is een grote mate van flexibiliteit ingebouwd, waardoor de klant makkelijk en snel de voor hem optimale machine kan samenstellen.

OFFICEMEDEWERKER In het team in Langbroek is nu plaats voor een (parttime) officemedewerker. De belangrijkste werkzaamheden zijn de ondersteuning van de inkoop, logistiek en marketing. Dit vraagt om een creatieveling met een analytisch denkniveau op MBO- of HBO-niveau. Voor deze parttime functie is kennis nodig van de Engelse taal in woord en geschrift. MAREDO biedt een gezellig no-nonsense team, een passende salariëring, een flexibele indeling van de werktijden en veel ruimte voor eigen initiatief.

Is dit iets voor jou? Stuur een mail naar info@maredo-bv.com en laat weten waarom dit bij jou past en wat je voor MAREDO kunt gaan betekenen. 

Ook is er op korte termijn plaats voor een technische tekenaar op MBO- of HBO-niveau. Je werkt met Solidworks. Het spreekt voor zich dat je naast kennis van het ontwerpen ook voldoende inzicht moet hebben in de onderhoudsmachines voor onze markt. 

Past dit bij jou of wil je je hierin specialiseren? Laat het weten! 

Wie bij MAREDO werkt, beleeft de wereld!

MAREDO BV 

Doornseweg 103A

3947MD Langbroek

advertentie
advertentie