Jouw Topvorm www.jouwtopvorm.nl
Jouw Topvorm www.jouwtopvorm.nl Kees van der Meer
advertorial

Zeg maar dag tegen rugpijn

1 juli 2020 om 13:30 Nieuws

HOUTEN Wekenlang niet sporten, lange dagen zittend werken aan de keukentafel….de coronacrisis heeft er lichamelijk bij veel mensen ingehakt. Met (lage) rugklachten of andere klachten aan het bewegingsapparaat tot gevolg. Wil je weer snel van je klachten af? Jouw Topvorm biedt met Mylogenics een behandelmethode waarbij je direct resultaat boekt. Tommy van Hees is behandelaar en personal trainer bij Jouw Topvorm: ,,Mylogenics werkt snel en effectief bij alle spier gerelateerde klachten, ook bij lage rugklachten”. De resultaten zijn verbluffend.

ARJAN Na een auto ongeluk kreeg Arjan (34) ernstige rugpijn met uitstraling naar zijn benen. Op de röntgenfoto’s was niets te zien. Een lang traject van allerlei therapieën volgde. ,,Dry needling gaf wat rust, maar de klachten bleven terugkomen”, vertelt Arjan. ,,Op een gegeven moment kun je je niet meer voorstellen hoe het was om zonder pijn een simpele handeling te doen, zoals een pen oppakken. Als je iedere dag belemmerd wordt door pijn wil je van alles proberen. En iedere keer hoop je op verbetering”. Via via kwam Arjan bij Tommy terecht. ,,Na drie behandelingen had ik al minder pijn dan welke therapie ooit had bereikt met mijn rug”. Arjan is dolblij met het resultaat: ,,Had ik dit maar jaren eerder geweten!”

HANNEKE Hanneke (45) kwam via een artikel in ’t Groentje bij Tommy terecht. Ze heeft al 2 jaar klachten aan haar heup en rug. ,,Ik ben gestart met rust op advies van de huisarts, daarna doorgegaan met ontstekingsremmers en tot slot ben ik vele fysiotherapie behandelingen verder en had ik nog steeds dagelijks pijn”. Inmiddels heeft ze drie behandelingen gedaan bij Tommy en is opgelucht: ,,Ik kan mijn dagelijkse dingen doen zonder pijn en bovendien slik ik geen pijnstillers meer”.

PETER Al 15 jaar rugklachten. Dat is het verhaal van Peter (56) uit Houten. Het is er langzaam ingeslopen en gaf dagelijks veel pijn. ,,Ik heb een baan waar ik veel in de auto zit. Dat werkt averechts op de klachten”. Menig fysiotherapeut heeft zich eraan gewaagd, maar niets hielp bij Peter. ,,Totdat ik bij Tommy terecht kwam. Na vier behandelingen zijn mijn pijnklachten met minimaal 90% verminderd”.

MARINUS Een maand geleden kwam Marinus (78) met Tommy in contact over zijn rugklachten. Deze pijn speelde al jaren en Marinus had moeite met dagelijkse dingen, zoals opstaan en weer gaan zitten. ,,De uitleg was zo duidelijk en helder dat ik er meteen vertrouwen in had. Voor mij heel waardevol. Na één behandeling had ik zeker 50% minder klachten. Een wereld van verschil.”

GRATIS PIJNCHECK Wil jij ook klachtenvrij de zomer in? Op www.jouwtopvorm.nl kun je je aanmelden voor een gratis pijncheck. Binnen 15 minuten weet je de mogelijke oorzaak van je pijn of klacht én of Tommy je hier van af kan helpen. Interesse? Meld je snel aan en ga pijnvrij de zomer in.

advertentie
advertentie