Your Personal Training
www.yourpersonaltraining.nl
Your Personal Training www.yourpersonaltraining.nl Your Personal Training
advertorial

Weg met de coronakilo’s

1 juli 2020 om 12:40 Nieuws

HOUTEN De afgelopen maanden is pijnlijk duidelijk geworden hoe kwetsbaar we zijn als mens. Het belang van vitaliteit en het hebben van een goed immuunsysteem staat als een paal boven water. Wie graag wil werken aan een gezond lichaam kan terecht bij Your Personal Training.

De trainingsstudio van Rob Stekelenburg is gevestigd in gezondheidscentrum The Dome in Houten. Rob en zijn team bieden personal training op ieder gewenst niveau. ,,Iedereen is welkom bij Your Personal Training. Wat je doelen ook zijn. Voor de één is dat het kwijtraken van kilo’s, voor de ander is dat sterker worden, meer conditie krijgen of het werken aan specifieke trainingsdoelen.”

CORONAPROOF Your Personal Training werkt uitsluitend op afspraak. Naast de trainingsruimte binnen, zijn er twee buitenruimtes waar getraind kan worden. In de trainingszaal trainen maximaal drie trainers gelijktijdig. Materialen worden grondig schoongemaakt tussen de trainingen door. Rob: ,,Er is twijfel en angst bij mensen om in grotere groepen te sporten. Door vooral 1 op 1 training of in een kleine groep van maximaal 8 personen kan er veilig en verantwoord worden getraind.”

AFVALLEN Naast de ‘stok achter de deur’ qua trainen, biedt Your Personal Training programma’s en advies als je wil afvallen. Op basis van een uitgebreide intake maakt Rob een profiel aan van iedere deelnemer. Daaraan koppelt hij de ideale trainer. ,,Onze trainers zijn de ‘krenten uit de pap’. Ze zijn een strenge selectie doorgekomen en hebben voldoende kennis en opleiding over gezondheid en voeding gevolgd.” Na een eerste proeftraining beoordeel je samen met Rob of je de juiste klik hebt met je trainer. ,,Wij nemen Personal Training heel persoonlijk, Het opbouwen van een klantrelatie is daarbij essentieel en we zien dan ook veel cliënten jaren bij ons trainen.

GEZONDHEID Your Personal Training biedt naast de één-op-één trainingen een aantal andere opties. Je kunt samen trainen als duo, bijvoorbeeld met je partner of beste vriend(in). En ook de small group trainingen worden binnenkort weer opgestart. In een vaste groep van 5 tot 8 personen ga je aan de slag met opbouwen van kracht en conditie. Speciaal voor mensen die thuis aan de slag willen is online coaching beschikbaar. Zo biedt Your Personal Training een passende oplossing voor ieder budget. Rob: ,,De indruk bestaat dat personal training kostbaar is, maar het is juist een investering in je gezondheid. Het staat in geen verhouding met de prijs die je betaald als je klachten krijgt.”

GRATIS ADVIES Tot 1 augustus aanstaande kun je bij Rob en zijn team terecht voor gratis advies of een proeftraining. Kijk op www.yourpersonaltraining.nl voor meer informatie of maak direct een afspraak via info@yourpersonaltraining.nl of 06 – 535 166 10.

advertentie
advertentie