Tijdens de reünie werden Leo Willems en Cees Hogenes verrast door de KNVB met de zilveren bondsspeld en oorkonde marco van de pol fotografie

Terugblik op het jubileumweekend FC Delta Sports ‘95

11 juli 2022 om 15:56 Voetbal

HOUTEN FC Delta Sports ‘95 kijkt terug op een mooi en geslaagde afsluiting van het jubileumjaar.

Dat begon op vrijdagavond 1 juli met een wedstrijd van het eerste elftal tegen FC de Rebellen bestaande uit oud betaald voetballers. Delta begon goed aan deze wedstrijd en kwam op 1-0 door een hele mooie boogbal vanaf zeker 20 meter door Sven van Zoelen, die hiermee keeper Dennis Gentenaar verraste.  Via een penalty kwam FC de Rebellen weer op gelijke hoogte maar nog voor rust kwam Delta op 3-1 door doelpunten van Yannick Gregorius en Randy Meeuwsen. Na de rust liet FC de Rebellen zien dat zij het voetballen niet verleerd waren en de wedstrijd alsnog naar zich toe konden trekken, onder meer met twee doelpunten van Geert den Ouden en de eindstand 3-4 in het voordeel van FC de Rebellen.

Op zaterdag 2 juli was de grote feestavond in een grote tent op het hoofdveld. Ruim 550 personen genoten van een geweldig feest. Naast DJ Galaga waren er optredens van Michael Oomen, Wesley Klein, Rutger van Barneveld en Marco Kraats.

Zondag 3 juli was er in de middag een reünie voor leden en oud-leden. Cees Hogenes en Leo Willems werden door de KNVB verrast met de de zilveren bondsspeld voor hun inzet voor de vereniging in afgelopen jaren.