Fietsende senioren
Fietsende senioren Doortrappen Beeldbank

Koffieplus: Fiets informatieochtend voor senioren

25 oktober 2021 om 14:37 Sport Deel je nieuws

Op dinsdag 9 november 2021 organiseert Sportpunt Houten een gezellige fiets informatieochtend voor senioren. Op deze ochtend krijgt u veel informatie en tips om met veel gemak en plezier te blijven fietsen. 

Programma

Hoe ziet de dag eruit? U kunt meedoen aan de fietsquiz, een gratis fietscheck krijgen en uw fietsvaardigheid testen op een parcours. Fietsdocent Frans Lueb is de hele ochtend aanwezig en geeft tips en informatie over alles wat het fietsen plezieriger maakt. Ook zal Wielertourclub Houten aanwezig zijn om meer informatie te geven over de fietsclub en de recreantengroep in Houten. 

Doe mee en meld u aan!

Dag & tijd:       Dinsdag 9 november 2021, van 10.00 uur – 12.00 uur.             

Locatie:           Wijkcentrum Schoneveld, Zonnehout 36, 3991 MX Houten
Kosten:           Gratis

Voor wie?

Niemand is te oud om te leren! De fietsochtend is bedoeld voor iedereen die graag fietst en nog lang wil blijven fietsen - of juist voor diegene die weer graag meer wil fietsen. Neem gerust ook je buurvrouw/-man, familielid of vrienden mee. Iedereen is welkom. Samen maken we er een gezellige ochtend van.

Aanmelden?
Wilt u deelnemen aan deze dag? Stuur dan een mail naar: sjouke@sportpunthouten.nl. U ontvangt een bevestiging voor deelname aan de dag. Om 10.00 uur staat de koffie klaar!

Doortrappen in Houten 

De fietsinformatie ochtend maakt deel uit van het programma Doortrappen: veilig fietsen tot je 100e. Ook Houten is een Doortrapgemeente en organiseert de komende maanden verschillende activiteiten voor fietsende senioren. De Doortapactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Provincie Utrecht.   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie