Teamfoto Stipt Payroll Houten
Teamfoto Stipt Payroll Houten Hanna Koops

Stipt Payroll handhaaft zich op eerste plaats

19 februari 2018 om 07:28 Sport/sport

HOUTEN Stipt Payroll Houten boekte zaterdagavond een overwinning uit bij Def-Fire Aristos. De heren  handballers van Stipt Payroll Houten wonnen met 25-29. Het is spannend in de Eredivisie Handbal en er is nog van alles mogelijk. Stipt Payroll Houten staat nog steeds op de eerste plaats.

Christa de Bruijn

Een uitgebreid verslag

De mannen van Rick Louw en Remko Thiers boekten zaterdagavond een nuttige overwinning op de nummer 10 van de Eredivisie.

Dat het geen topwedstrijd zou worden zat enigszins in de lijn der verwachting maar dit niveau was Eredivisie onwaardig.

Het meegereisde publiek zag een wedstrijd waarin de Amsterdammers een kleine voorsprong namen van 3-1.

Na 12 minuten in de 1e helft komt Houten langszij 6-6 en bij krap 14 minuten in de wedstrijd voor het eerst op voorsprong, 6-7.

Houten kan deze voorsprong vergroten tot aan de 12-15 bij rust.

De mannen van Maarten Roestenburg zien kans om na 10 minuten in de 2e helft het verschil gelijk te trekken en zien we een score van 18-18.

Beide ploegen zijn hier en daar slordig in de afronding en het heilige(Olympische) vuur ontbreekt.

Het vele commentaar van de thuisploeg op de heren scheidsrechters levert Aristos niet veel goeds en Houten kan profiteren van de overtalsituaties en loopt van 22-25 met nog 5 minuten op de klok uit naar een 25-29  overwinning.

Rick Louw heeft iedereen fit kunnen houden en speeltijd kunnen geven en dat is belangrijk met het oog op de wedstrijd van volgende week.

Oosting M&R E&O komt op bezoek en heeft een stap van 2 punten gemaakt op weg naar boven door AJ Sports Hellas te verslaan.  Def-Fire Aristos zakt door deze nederlaag op doelsaldo naar een 11e plaats daar Cabooter Gr. Handbal Venlo 2 puntjes pakte tegen ARBO Rotterdam.

Ongemeen spannend in de Eredivisie en alles is nog mogelijk.

Volgende week hopen de heren op alle mogelijke support dus waar zijn die handen?...........