Sportcarrousel Aangepast Sporten
Sportcarrousel Aangepast Sporten Sportpunt Houten

Aangepast Sporten met paarden

10 juni 2019 om 15:30 Sport

HOUTEN In het kader van de Sportcarrousel Aangepast Sporten staat in de maand juni paardrijden op de agenda. Door middel van de Sportcarrousel Aangepast sporten kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking ongeveer eens per maand kennismaken met een aangepaste sportles in de gemeente Houten, speciaal voor hen die niet mee kunnen met de reguliere lessen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

Op zaterdag 15 juni van 13.00 tot 15.30 uur kunnen kinderen komen kennismaken met paardrijden op therapeutische basis. Op ponyboerderij Honswijk (Lekdijk 46 in Schalkwijk) verzorgt Mieke van Paassen voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking wekelijks paardrijlessen. Dit gebeurt zowel individueel als in groepsverband. Plezier hebben in beweging en met de pony's staat voorop.

Op zaterdag 15 juni vindt een kennismaking dag plaats. Kinderen kunnen met hun ouders/begeleiders komen kijken hoe het op de ponyboerderij eraan toe gaat. Mieke van Paassen vertelt je alles over het paardrijden, de ponyboerderij en de mogelijkheden voor paardrijlessen.

Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar claudia@sportpunthouten.nl. Dan is Mieke tijdig op de hoogte van jouw komst.

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.

advertentie
advertentie